Wij zijn

Paardenpension en
training Tesselaar

Tussen de dijk en duinen ligt het prachtige dorp(je) Huisduinen (gemeente Den Helder). Onder de lichten van vuurtoren “Lange Jaap” is onze gezellige pension en trainingsstal gevestigd. Welke voor elke discipline van alle gemakken voorzien is.

Vanaf onze stal ben je met twee minuten op het prachtige strand of duinen. Ook voor de wedstrijdruiter hebben wij voldoende faciliteiten tot onze beschikking. Het welzijn van de paarden staat bij ons voorop. Alleen het beste voor de paarden telt; hoogwaardig kwaliteit voer; ruime stallen en genoeg weidegang voor alle paarden. Er is bij ons ruimte voor 45 paarden.

Training

De drijvende kracht achter Stal Tesselaar is Wesley Tesselaar. Zijn hart ligt bij de paardensport en is daar vanaf jongs af aan al mee bezig. Door de jaren heen heeft hij verschillende opleidingen behaald en meerdere paarden tot een hoog niveau gebracht. Waarbij zelfs twee paarden tot internationaal niveau. Wesley is gediplomeerd Orun-instructeur en officieel KNHS jurylid dressuur.

Dat de paardensport de passie van Wesley is mag inmiddels duidelijk zijn. Hij is er simpelweg ook dagelijks met veel toewijding mee bezig. Hij vindt het belangrijk dat het paard op zijn eigen tempo moet worden opgeleid, om uiteindelijk ontspannen gegymnastiseerd naar de aanspanning toe te werken. Dit doel wil hij ook met de ruiters die hij les geeft bereiken. Tijdens de trainingslessen zijn het overbrengen van kennis, kunde en ruitergevoel belangrijke pijlers. Het is een super leuke uitdaging om samen met de ruiter/amazone het paard tot een “happy atleet” te maken.

Onze

Faciliteiten

Alleen het allerbeste voor de paarden telt bij ons. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een ruim aanbod om de welzijn van de paarden voorop te zetten.

Hieronder een overzicht van onze faciliteiten:

En niet te vergeten dat alle paarden de menselijke aandacht krijgen die zij verdienen.

Nieuws

Onze

Tarieven

All-in pension
6 dagen per week uitgemest
6 dagen per week buiten en binnen gezet
4 x per dag ruwvoer
2 x per dag krachtvoer

€ 325 per maand

Het is ook mogelijk om uw paard bij ons te stallen en deze zelf te verzorgen. Informeert u, vrijblijvend, naar de mogelijkheden.

Lessen
30 minuten privé les      € 20,00
45 minuten privé les      € 30,00
Les op locatie (1 uur)     € 50,00

Contact

Wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan, vrijblijvend, contact met ons op via het contactformulier.